Yazar İlknur Kalıpçı'nın Söyleşisine Katıldık

27.10.2023 119

25.10.2023 tarihinde ilçemiz Hacı Halil Paşa Halk Kütüphanesinde, ilçemizin en büyük fabrikalarından SÖKTAŞ tarafından organize edilen "Anmaktan Anlamaya Atatürk" konulu, Yazar İlknur Göktürkün Kalıpçı ile yapılan söyleşiye okulumuz öğrencileri ve idarecileri ile katılım sağladık.

SÖKTAŞ Genel Müdürü Muzaffer KAYHAN'ın da katıldığı etkinlikte, Kütüphane Müdürümüz Fatih Akbaba kütüphane binası ve işleyişi ile ilgili genel bilgiler verip öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar. Daha sonra kütüphane binasını ilçemize bağışlayan ailenin üyesi olan Sayın Muzaffer KAYHAN hem büyük dedelerinin bu konakta yaşadıklarını hem de konağın ilçemize hediye edilmesinden sonra yapılanları öğrencilerilerimize anlattılar. Sökemize bir çok kamu binası yardımında bulunan ailemize ve eğitimin her zaman yanında olan SÖKTAŞ kurumuna çok teşekkür ediyoruz.

Sözü ünlü yazar İlknur KALIPÇI alarak öğrencilerimize ATATÜRK hakkında çok güzel bilgiler verdi. Öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdılar.

Bu güzel ortamı var eden SÖKTAŞ kurumu yöneticilerine, Kütüphane idarecilerine ve yazarımıza öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

27-10-202327-10-202327-10-202327-10-202327-10-2023